Nog twee dagen....
Hallo allemaal,
Het iseindelijk bijna zover! Over twee dagen vertrek iknaarGuatemala.

Na een lange reis(van ongeveer 17 uur) zal ik zaterdagavond rond 21 uur lokale tijd (4.00 Nederlandse tijd) aankomen in Guatemala. Daar zal ik opgehaald worden door een mevrouw van het hotel in Guatemala City, waar ik de eerste nacht verblijf. De volgende dag zal ik al vroeg vertrekken naar Xela, mijn uiteindelijke verblijfplaats. Hier zal ik een maand lang bij een Guatemateeks gezin verblijven.
Van maandag tot en met vrijdag krijg ik in de ochtenden Spaanse les en ga ik in de middagen vrijwilligerswerk doen. Samen met de talenschool zal ik verschillende vrijwilligersprojecten gaan bezoeken en een project gaan uitzoeken dat bij me past. In de weekenden heb ik tijd vrij om allerlei uitstapjes te maken.
Met gezonde kriebels in mijn buik van de spanning, ben ik nu bezig met de laatste voorbereidingen.... mijn koffer inpakken (wat nog een hele klus is als je kleding voor een maand moet uitzoeken) , nog wat leesvoer kopen voor onderweg, appartementje poetsen,enz...
Ik vind het erg spannend omniet precies te weten waarik terecht kom en wat ik kan verwachten.Maar ik heb er al heel veel zin in!

Ik zal jullie via deze website op de hoogte houden van mijn tijd daar.
Heel veel lieve groeten,
Anniek
Anniek :D
Maak er een onvergetelijke tijd van! Succes met inpakken en een goede reis alvast ;)
Liefst, Bianca
Hoi Anniek,
Ik wens je alvast een hele goede reis toe. Ik hoop dat je daar een hele mooie tijd krijgt en ik ben ervan overtuigd dat dat wel gaat lukken en dat je daar ook hele goede/waardevolle hulp kunt bieden.
Leuk om mee te lezen via deze blog!
Liefs Ryanne
Eey Anniek!
Heel veel succes en ik ga je verhalen zeker bijhouden!!
Super leuk!
Groetjes!
Hey Anniek,
Ik ben heel erg benieuwd wat je allemaal gaat beleven in Guatamala! Ik wens je heel veel plezier toe, oftewel: ¡Espero que te diviertas muchisimo!
Besos,
tu hermana Marijke
Hey Anniek,
Leuk dat je een weblog bijhoudt. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat beleven daar. En ook wel naar foto's.
Heel veel plezier en tot snel!
Groetjes Robert
Buuf!
Of moet ik je een maand lang Anniek noemen nu je "een eindje" uit de buurt bent ;) ik wil je dit graag meegeven uit eigen ervaring:
"When someone makes a decision he is really diving into a strong current that will carry him to places he had never dreamed of when he first made the decision."
En natuurlijk heeeeeel veel plezier :)
x je buurman
Heeeej Anniek!! Heel veel plezier! Ik had nooit gedacht dat je dit zou doen, maar je verdient al mijn respect en ik vind het bewonderingswaardig wat je doet! Rock on en have fun!! Xxx Sander
He Anniek,
Ondertussen ben je al aangekomen op je eindbestemming, of in elk geval een heel stuk op weg.
We gaan je verhalen hier in de gaten houden!
Heel veel plezier en ik weet zeker dat je een unieke ervaring rijker bent als je weer terug bent in Nederland.
Liefs,
Melanie
Hoi Anniek,
Ik hoorde van Yvette dat je goed aangekomen bent. Fijn!
Ik ben erg benieuwd hoe alles tot nu toe is verlopen.
Tot snel!
Groetjes
Kevin
Travel Team
www.travelactive.nl
hey Anniek , hoop dat je n leuke tijd hebt ....
geniet ervan
x